mandag den 31. oktober 2011

Træning d.23/10

Lavede et træningsarrangement i Søndemarken med Nike om formiddagen. Der mødte 40 mennesker op til et brag af en træning. Pågrund af mine trætte ben valgte jeg ikke at løbe mere end de 8-9 km jeg fik sammen med de andre deltagere. Tempoet svingede mellem 3.20- 5.30...

Træning d.22/10 del 1


Vi mødtes ved Marselisborghallen klokken 10.00.  Dagens menu bestod af 3 x 10 min med ´ 3 min pause i de århusianske skove..  Endnu en gang mødte der en meget kvalificeret træningsgruppe op. Jacob Hannibal, Morten Munkholm, Johan Damkjær, Brian Lindberg og Mikkel Kleis. Ligeledes mødte Niels Kim Hjort  ( Munkholms træner og assisterende landstræner) op for at overvære træningen. Efter de obligatoriske 4 km opvarmning gik vi i gang med dagens udfordring. Rimelig hurtigt kunne jeg konstatere, at jeg havde usædvanlige dårlige ben. Kunne slet ikke finde rytme på intervallerne, og komme op i tempo. Jeg må erkende at min krop stadigvæk ikke er i balance efter marathon løbet og det må jeg selvfølgelig respektere, så vil tage det ekstra roligt den kommende periode. Jeg har simpelthen ikke råd til at træffe nogle forkerte valg.Stor ros herfra til Morten Munkholm. Han løb godt på de 3 x 10 min. og ligner en mand der er godt kørende. Vi sluttede af med at jogge fire km..

Træning d.21/10 del 2


11 km tur rundt i de århusianske skove, og endnu en gang var turen helt fantastisk..  Igen ramte vi et tempo omkring de 4.00..

træning d.21/10 del 1


Løb en 8 km morgentur med Brian Lindberg og Michael Nielsen. En helt vidunderlig dejlig tur  - vejret og Århus viste sig fra sin bedste side. Vi fik 8 km i 4.00 tempo.  

Træning d.20/10



 Trænede i Århus sammen med Johan Damkjær, Michael Nielsen og Morten Munkholm. Efter en lille opvarmningstur ( 4 km) - løb vi 4 x 2 km ´3 min pause på  "Bananen" - ja, I læste rigtigt  ( et lidt sjovt navn til en ellers glimrende rundstrækning i skovene i Århus).. Vi svingede mellem 6.06 - 6.15 på intervallerne. Mine ben var ganske mærkelige - på dele af ruten var de tunge som bly imens de på andre tidspunkter var rimelige friske. Det bekymrer mi, at det virker til, at kroppen er lidt i ubalance. Ellers var det fedt at løbe med de andre drenge. Kvalificeret modstand er altid velkommen på intervallerne. Vi sluttede af med at jogge fire km.. 

onsdag den 19. oktober 2011

Træning d.19/10

Løb 10 km på 35.15 i Østre Anlæg. Det blev til lidt over 6 ture rundt i den kuperede park. Startede roligt ud, men fik løbet pænt stærkt på de sidste km...

tirsdag den 18. oktober 2011

træning d. 18/10 del 2

Havde et træningshold i Gentofte, så løb derud fra mine forældre i Lyngby.. Fik ialt cirka 6 km. Løb ikke med ur, men tror ikke jeg løb meget langsommere end 3.30.

træning d. 18/10 del 1

Løb 14,7 km med Martin Parkhøi i 3.47. Vejret var ganske forfærdeligt. Regn og kraftig blæst, ikke ligefrem mit ynlings løbevejr.

træning d. 17/10

Endnu en rolig dag. Først en times holdtræning hos Anders Madsen derefter en 8 km rolig tur med Rune Jensen i 4.00. Vejret var endnu en gang helt vidunderlig dejligt...

Uge 1 projekt London marathon 2012


Efter to rolige uger efter Berlin var det dejligt, at starte træningen op igen. Sluttede med lidt over 80 km - så det var ikke en speciel hård uge. I den kommende uge skal jeg løbe 100 km. Det primære her i efteråret er at komme ordentlig i gang med træningen, så jeg er klar til at træne RIGTIG hårdt efter jul. Dette gør, at jeg ikke har nogen forventninger om at være i super form i denne periode. Regner med at løbe første runde af 

Vinterturneringen, men det bliver også det eneste jeg kommer til at løbe af cross i efteråret. Den dag hvor anden runde foregår, håber jeg, at komme til start i et godt 15 km løb i Holland.

Som sagt er min store drøm, at komme under 2.15 i London, men nu må vi se hvordan vinteren går. Det primære for mig er at udvikle min træning, blive stærkere både rent fysisk og mentalt samt ikke mindst undgå skader, og så må jeg se hvor langt det rækker i London. En ting er sikkert og det er, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at komme med til de Olympiske Lege. Det har altid været en kæmpe drøm for mig!

Jeg vil endnu en gang takke mine sponsorer Nike, Smag samt Sparta. Uden dem ville min drøm være umulig, men det er stadigvæk svært at få det til at hænge sammen rent økonomisk som eliteaktiv. I lang tid har jeg tabt penge hver måned i kampen for at nå mine mål, og det kan selvfølgelig ikke blive ved med at gå. Derfor håber jeg snart at finde en løsning, så jeg kan få optimale betingelser til mit store projekt.

I øvrigt så vil jeg gerne takke folk for den store støtte og opmærksomhed, jeg har modtaget efter mit løb i Berlin. Det har virkelig været fantastisk, og håber jeg har takket alle, ellers vil jeg endnu en gang benytte lejligheden til at gøre det her..

Og lige en sidste bøn! Kan vi ikke blive med at have 10 grader, solskin og ingen vind i København hele vinteren !!!. Bliver dette tilfældet vil jeg være evig taknemmelig.

mandag den 17. oktober 2011

Træning søndag 16/10

8 km i 4.00 tempo - er en rolig dag på kontoret. Og det var det også :-) Havde Johnny Nielsen med på turen, og vi løb rundt på Østerbro/Hellerup...


Træning lørdag d. 15/10

Træningen var i dag henlagt til Bagsværd Stadion. Her havde jeg aftalt med Mikael Nielsen og Andreas Bube at vi skulle løbe intervaller sammen. Det danske efterår viste sig endnu en gang fra sin bedste side. 8-10 grader, ingen vind og masser af sol ! ( kan det blive meget bedre). Johnny Bagge ( bube´s træner) var også tilstede. Efter en lille 4 km tur til opvarmning gik vi igang med dagens pas. Menuen stod på  800 meter, 400 meter, 600 og 200 meter x 4. Imellem alle løb var der 1 min pause.  Tempoet skulle være i henholdsvis 2.55, 2.50, 2.45 pr/km. Vi skiftedes til at trække, og alt spillede bare perfekt. En stort tak skal lyde til Johnny for at give mellemtider undervejs!. Han viser virkelig ægte interesse. Bagsværd har her en rigtig god træner. Jeg havde gode ben, og havde ingen problemer med at holde tempoet. Det var en af de dage, hvor jeg nærmest blev nedtrykt af at passet allerede var færdig efter 8.8 km :-). Vi sluttede af med at jogge 4 km - ganske stille og roligt !.

Træning d.14/10 del 2

Senere om fredagen skulle jeg igen ud og trille en tur. Vejret var - heldigvis - stadigvæk helt fantastisk. Er jeg den eneste som håber det bliver en mild vinter ? Havde Benjamin Wolthers og Jakob Hannibal med på ialt 6 km. Tempoet var cirka 3.40. Vi løb rundt på Kastellet på Østerbro. Mine ben er efterhånden ved at være ganske gode igen efter løbet i Berlin...

Træning d.14/10 del 1

Fredagen startede med en 11 km tur med Dennis Jensen, og Aleksander Markovic. Vi løb ud i Mindelunden ( Hellerup). Det var fantastisk vejr, men også tæske koldt, så det var dejligt at have selskab på turen. Tempoet var cirka 3.50.

Træning d.13/10 del 2

Om eftermiddagen lavede jeg en times styrke med Coach Anders Madsen - endnu en fed gang træning.
Jeg skal virkelig arbejde med min styrke, så det er super vigtigt jeg er der til disse holdtræninger.
Sluttede passet af med at løbe en tur med drengene i Team Heidi. Altid fedt at løbe med disse. De 6 km i 5.00, gør mig nok ikke til en bedre løber, men nogle gange skal benene også bare have en rolig gang træning...

Træning d.13/10 del 1 ( 16 km tur i Amager Fælled)

Løb med Mikael Nielsen på Amager Fælled. Vi skulle løbe tur med indlagt 5 km tempo. Efter de første 10 km var gået i cirka 3.40 tempo øgede vi tempoet de næste fem km, hvor tempoet for mit vedkommende var mellem 3.10- 3.16. Havde ganske glimrende ben undervejs. 
Dog var der små 5 millioner børn, der også var ude og løbe ( måske, tæller jeg lidt forkert) Men det var ikke nemt, at løbe uden om disse, så en ting fandt jeg endnu en gang ud af - forhindringsløber bliver jeg aldrig.


Træning 12/10 - fri dag

Nyder min ugentlige fridag. Tror virkelig det er noget som kan betale sig på sigt. Især for en løber som mig, der har været så meget skadet...

Træning den 11/10 - intervaller i Hellerup med Mikael Nielsen

Mødtes med Mikael Nielsen på Østerbro Stadion klokken 10 .Vi startede med at varme op ( 3.7 km i 4.15 tempo). Dernæst lavede vi 6x 1 km ´1 min pause på en 1 km rundstrækning på grus. Det var mit første kvalitets pas siden Berlin, så jeg tog det lidt med ro i starten. Den første runde gik på 3.05, og pyha, jeg syntes det var hårdt. Heldigvis kom jeg bedre i gang på de næste, og endte med at løbe 2.55 på de sidste runder. Vi sluttede træningen af med at løbe 4.5 km afjog i 4.30. Jeg var ganske tilfreds efter dagens træning, og en stor tak til Mikael for at vise mig en super fed rundstrækning..

Træning d.10/10

Om morgenen lavede jeg styrketræning ( en times holdtræning med den ganske glimrende fys. Anders Madsen). Senere på dagen trillede jeg en rolig 11 km tur med Niels Grøn og Benjamin Wolthers. Tempoet var cirka 3.50- 4.00. Ganske hyggelig tur, men pyha, jeg glæder mig bestemt ikke til det bliver koldt.

Bloggen lever stadigvæk...

Beklager meget jeg har været elendig til at opdatere min Blog. Skal nok være bedre til at opdatere denne i fremtiden. Der er jo gået lidt over en måned siden mit sidste indlæg. I denne periode er jeg blevet dansk mester på 1/2 marathon og har gennemført mit første marathon på 2.17.47. Mit løb i Berlin var min største løbe oplevelse nogensinde, og jeg har store forventninger til denne distance i fremtiden.

Jeg har dog stadigvæk meget at lære, og skal hele tiden respektere at min krop ikke kan holde til så meget træning, for bliver jeg igen langtidsskadet kan det hele være slut. Men er mere målrettet end nogensinde før, og tror virkelig det kan lade sige gøre :-) Mit næste store mål hedder London marathon ( hvis jeg ellers kan komme ind), men også at udvikle min træning. I mine sidste fire måneder op til Berlin havde jeg ikke meget mere end 90 km i snit, og det bliver jeg nød til at arbejde med, hvis jeg vil være med der, hvor det virkelig er sjovt :-)...