mandag den 3. juni 2013

træning torsdag den 30 maj

Tilbage til fortiden kan man man godt kalde dagens træning. Løb 10 km med mine 2 gamle løbe venner Jakob Hannibal og Benjamin Wolthers. De har begge stoppet deres aktive karriere, så det er sjældent vi løber sammen. Vi har i tidernes løb virkelig travet mange kilometer sammen. I dag i et lidt roligere tempo end normalt- cirka 4.00. Vejret var fantastisk. Men mine ben er stadigvæk trætte. Nu betales regningen for maratonløbet.

træning onsdag 29 maj

Efter en fridag var jeg tilbage på træningsbanen. Om morgenen løb jeg 6 km ved Bagsværd Sø. I et tempo lidt over 4.00. Senere på dagen løb jeg 14 km med seks medlemmer af N-bro. Ganske hyggelig tur, og et samlet snit på lidt over 4.10. Vi løb igennem i byen, så der var mange stop undervejs. Ikke vildt optimalt, men sådan er det en gang imellem.

Træning mandag 27 maj

Løb 15 km med drengene og pigerne i N-bro. Vejret var glimrende, og tempoet var cirka 4.15. Har stadigvæk ganske trætte ben -efter mit maraton løb - så det passede mig ganske fint, at tempoet ikke var højere. København er nu et ganske fedt sted at løbe når vejret er godt.