lørdag den 30. juni 2012

træning 22 juni

morgenen. Løb 13 km med Jens Munk. Vi løb en af de mest klassiske ture jeg kender - akvarieturen. Tror jeg har løbet den små tusind gange. Tempoet svingede mellem 3.50- 4.10. Men det var en ganske fin tur, dog var vejret ikke helt med os, da det stor regnede hele turen.

aftenen: løb 12 km med Lars Budolfsen. Vejret var blevet bedre - 20 grader og solskin. Så det var en dejlig tur rundt på voldene. Tempoet var det samme som i morges.

onsdag den 27. juni 2012

træning d.21/6

Løb 18 km med Casper Wakefield. Vejret var virkelig lækkert, så det var total vinder tur. København er et dejlig sted at være når solen skinner og der er over 20 grader.

mandag den 25. juni 2012

træning d. 20/6

morgen : 15 km med Casper Wakefield i 4.10 tempo. Vejret var fantastisk, og min nakke havde det bedre. Rigtig positivt !.

Aften: 2 timers Body Sds træning og 11 km i 3.45 tempo. Gode ben og super humør. Klasse dag !

ialt 26 km.

træning 19/6

morgen : 10 km rundt om Bagsværd sø på 35 min. Gode ben og ingen smerter i nakken.

aften : 12 km med Tom Kristensen rundt på Østerbro i 4.15. Desværre med smerter i nakken, måske pågrund af behandlingen nogle timer før ?.

Ialt 22 km.

træning d.18/6

10 km morgentur i 3.45 tempo. Kunne godt mærke min nakke lidt, så valgte kun at løbe en gang i dag.
Ligeledes har jeg valgt at droppe kvalitet ( interval træning) indtil jeg er hundrede procent på dupperne igen. Med andre ord, så er jeg gået på kilometer jagt i denne her uge.

træning d.17/6

Løb 21 km i 3.50 med Casper Wakefield, Martin Parkhøi, Steen Walter og Lars Budolfsen. En fin tur rundt i Hellerup og Gentofte.

træning d.16/6

Juhuuu. I dag er det min fødselsdag og det fejrede jeg med en lille løbetur. 11 km i 3.40, og ikke nævneværdige smerter i nakken/hovedet. Så er vi kørende igen. Rigtig fedt. En stor tak skal lyde til min  body SDS behandler Michael Etzerodt. Uden hans hjælp var der nok gået endnu flere dage før jeg kunne træne.

træning 14/6 / samt 15/6

Havde store problemer med min nakke/hovedet, så valgte ikke at træne. Fik behandling begge dage. Forhåbentlig kan det hjælpe på problemet. så jeg kan komme igang med km igen. Bestemt ikke en optimal situation. På grund af smerterne bliver der heller ikke nogen dm 10.000 meter til mig i år. Ærgeligt, men der kommer andre løb.

søndag den 17. juni 2012

d. 13/6

Følte mig for svimmel til at løbe denne dag, så lavede en halv times mave/ryg istedet. Ikke optimalt !.

træning d.12/6

Delte dagens træning op i to bidder, da jeg stadigvæk ikke følte, jeg havde det så godt. Store smerter i nakken samt baghovedet gjorde det hårdt "bare" at passe ens arbejde.

Startede med at løbe 6 km opvarmning i 3.30 inden jeg løb 2x 1500 meter i 2.55 tempo med 1 min pause. Løb på grus. Så tiderne var fine. Sluttede af med at jogge 1 km i 5.00.

om aftenenen løb jeg 4 km i 3.45. Inden jeg løb 1200 og 1000 meter på banen i 2.47 tempo med 1.30 min pause. Dernæst måtte jeg trække stikket. Var for svimmel til at forsætte. Løb dernæst 3 km i 4.30.

træning d.11/6

Var svimmel det meste af dagen. Og følte mig ikke på toppen. Fik dog løbet 8 km i 3.45 tempo, men følte lidt som om jeg løb i osteklokke. Lavede ligeledes en times mave/ryg.

træning 10/6

Om morgenen løb jeg 20 km i 4.10 tempo. Humøret var højt efter Danmark´s meget heldige sejr dagen før over Holland. I løb er det yderst sjældent at den bedste løber ikke vinder, men det er ikke altid tilfældet i fodbold, hvilket i går kom Danmark til gode. Det blæste en krig, men havde fine ben.

Senere på dagen løb jeg 16 km i 4.15 tempo. Havde problemer med maven, så det var en hård omgang at komme igennem.

Men er ganske godt tilfreds med de 36 km jeg fik på kontoen i dag.

mandag den 11. juni 2012

træning 9/6

Skulle havde løbet intervaller, men min allergi gjorde dette umuligt, så jeg løb 17 km istedet i 3.48 tempo. Benene havde det ellers godt.

fredag den 8. juni 2012

træning 8/6

15 km morgentur med Casper Wakefield og Steen Walter i 4.10. God tur rundt i de københavnske gader. Havde stadigvæk problemer med min allergi. Håber snart det forsvinder.

træning d.7/6

løb med Mikael Nielsen, Jakob Hannibal og Niels Grøn. Startede med at varme op i 6.5 km i 3.35 tempo. Dernæst stoppede Hannibal og Grøn inden vi forsatte med 4x 5 min i 3.05 pace. Havde kæmpe problemer med min græs allergi, så det var en led omgang at komme igennem passet. Sluttede af med 3 km i 4.15 tempo.

træning 6/6

Om morgenen var jeg til Body STS behandling. Og det hjælp virkelig. Mine smerter i nakken/ryggen forsvandt, og jeg kunne igen færdes uden hovedpine.  Løb 12 km med 7 km tempo i 3.15 pace. Mine ben var faktisk glimrende, og havde ikke ingen problemer med tempoet. Det er åbenbart hvad jeg kan, nemlig at løbe i nærheden af marathon tempo.

træning 5/6

Vågnede op med store smerter i nakken. Nok regningen for styrtet to dage før. Om aftenen løb jeg 10 km i 4.15. Inden jeg lavede 20 min koordination. Små styrke øvelser. Og 5x 200 meter på 30 sekunder med 30 sekunder pause. Løbet som "flowløb". Havde ikke gode ben, og lysten var ikke prægende.

træning 4/6

Min krop var yderst mærket at mit løb dagen før. Havde ondt i knæet, og ryggen var låst efter styrtet. Mit mål var en tid under 29.30, og det blev en tid på 30.06. Alt gik efter planen indtil fire km, hvor jeg blev fældet og en anden løber faldt ovenpå mig. Derefter havde jeg ondt i kroppen resten af løbet. Ærgeligt, men sådan er sport.
Jeg løb 8 km med Michael Nielsen i 3.45 pace. Vejret var super. 22 grader og næsten ingen vind. Fin "kold" sommerdag i den flotte by i Baskerlandet.